Gotland

Äntligen hemma på ön. Kom igår, en dag försent eftersom båtarna var inställda i söndags. En mamma dag till var uppskattat!

Igår var jag på body combat, helt galet kul! Åh vad jag saknar Form!! Ska dit och gymma imorgon, skulle egentligen ha varit på NiWa ikväll men med en fet träningsvärk och ännu mer fetare hög ned plugg så blev det plugg. Stängde ner datorn för ca 20 min sedan..
Har helt enkelt varit sjukt effektiv!
Nya tag imorgon!

Var så otroligt mysigt att få somna bredvid en varm pojkvän. Ska njuta av resten av dagarna. Sen är det upp igen. Men dock bara i 2,5 vecka. Meeen jag får fira min 23 årsdag själv.. Tyck synd om mig, lite?

Tack Fia för tipset, ska ännu svara på ditt mail så har inte glömt bort dig :)


...

Finns det sömn-psykologer? Om det finns så kan jag vara er livs utmaning. Var vaken från 15.30 i torsdags till runt klockan 19 igår. Sen slocknade jag som ett ljus.. I ca fyra timmar..
Nu ligger jag här och det enda jag vill är att sova. Mamma snarkar sjukt högt som vanligt,det är mysigt att ha henne här.. MEN.... Snarkandet ger mig panik!


Genus

Sitter på en föreläsning om hälsa ur ett genusperspektiv. Flumm flumm.
Jag somnar snart, allt jag hör är bara kvinna, man och normer, Indien, socialt synsätt och kön ickekön.
Jag går in på 19,5 tim vakenhet.. Skulle inte rekommendera att sitta på en trist föreläsning då.
Efter det här väntar fältundersökningen, kul att göra en uppgift som man inte förstår.


Sova

Har sovit idag, vaknade innan klockan ringde imorse och hade världens spräng huvudvärk. Ni vet en sån som skär in i skallen så fort man rör sig.. Känns som knivar. Så jag sov istället, vaknade för ca 15 min sedan. Så jag antar att jag behövde sova? Somnade runt tolv igår kväll och sov till halv sju, somnade om vid sju och vaknade 15.30.
Bra många timmar!
Så nu ska jag äta frukost, städa, tvätta och plugga inatt.
Imorgon är det föreläsning, jag och Jennifer ska göra våran fältundersökning och så kommer mamma!


Inget godnatt för mig

05.43 jag är ännu vaken.. Nu är det ingen större idé heller att sova. Istället har jag tänkt att gå till Friskis runt sju-snåret för att träna i gymmet. Sedan hem, äta och duscha för att sedan cykla till biblioteket och plugga. Seminariet börjar inte förrän klockan 13.
Stannar jag hemma är risken ganska stor att jag slocknar..

Efter seminariet ska jag cykla hem, kanske äta nåt lätt för att sedan krypa ner i sängen. Tänker ta två sömntabletter för att vara säker på att somna. Längtar redan!
Hoppas på en klok sömn inatt så att jag kan få sova ut, imorgon onsdag är det föreläsning.

Sååå, godmorgon antar jag?
Jag vill hem till min fining.


trist

hemma igen i en tom och tråkig lägenhet.. var inte alls kul att lämna av rasmus vid båten för att sätta sig i bilen ensam och köra tre timmar. jag vill HEM! och det nuuuuu! har totalt fastnat med examinationsuppgf. 4. eller rättare sagt, jag har inte ens börjat, för jag vet inte vart eller hur jag ska göra det. samma sak med examination 5. jag har fått högsta betyg på våra två tidigare examinationer denna termin. men har svårt att känna mig nöjd då jag inte klarar läkemedelstentan. 99% rätt, inte enough! hela den här texten kommer att vara i en enda röra, för blogg.se suuuger! funderar på att byta.

Vi myser

Ännu en mysig dag har passerat, tiden går fort när man har Rasmus här..
Åhhh vill inte att han ska åka hem imorgon! Jag vill antingen följa med eller så måste han stanna..
Men han har jobbet, och jag skolan..
Föreläsningar onsd-fred, tisdag har vi seminarie. Så på måndag ska jag sätta mig med examinations uppgift 4.
Och efter dessa föreläsningar ta tag i 5:an. Som är en grupp uppgift, men jag har ingen grupp än, så jag kan göra den själv. Bättre upp är att jag då kan vara på älskade GOTLAND!
Går lika bra att göra någon helt obetydlig fältundersökning där.

Vi har varit på bio ikväll, såg såklart breaking dawn. Den var skitbra!
Fattar inte vad man ska göra i ett heelt år tills part 2 släpps. Spara pengar så att man har råd att gå kanske?

Nu ska jag krypa intill min varma mysiga man som redan hunnit somna ifrån mig!


Älsk letar

Rasmus letar efter sin julklapp av någon anledning.. Han tror den ligger här, vilket den inte gör. Ledtråden finns i min lägenhet, ganska nära mig. Men han får leta vidare, ända till den 24:e dec!


Vi myser på waynes


Lyssnar på när hjärtat sover

Mitt hjärta ligger bredvid och snusar så sött.. Sjukt underbart att få honom hos mig! Ska suga i mig extra mycket kärlek som ska räcka ett tag sen.

Jag kom precis på den perfekta julklappen till mina fina Linnea och hennes Jocke! Åh jag vill typ ge det nu!

Rosa min andra moster, är inte som en moster, hon är min andra stabila mamma. Henne kan jag alltid ringa till. Linnea, som också är en moster ser jag mer som en storasyster. Henne ringde jag sist jag grät ögonen ur mig på praktiken, och det är hon som kommer få svara på frågorna när det är dags för min graviditet. Så jag har två mammor, en storasyster, och underbara kusiner. Vi ser oss som en stor gemensam familj och finns alltid för varandra.


On my way

På väg mot Nynäshamn för att hämta min fining!


gammal

försöker få blogg.se att fungera via datorn, vet inte hur det går med det. men jag har kikat på denna bild ganska länge, och tycker personligen att jag ser så otroligt gammal och lite sliten ut.. vad hände med den fräscha 18-åringen? eller är det fannies prat om att vi blivit gamla som har vuxit fast i mitt minne..

Ljudlöst

Mobilen har varit på ljudlös och jag har läst ikväll, gjorde även hemmagjorda hamburgare till mat.
Nu ska jag försöka somna, imorgon ska jag plugga, tvätta, städa och träna!
Skönt när man har saker planerade.

På torsdag kommer äntligen min Rasmus. Efter fyra veckor ifrån varandra får jag äntligen hålla om honom igen! Ett par dagar åtminstone, vilket är mycket vääärt!

Och så har vi den här lilla mini mannen som jag saknar! Ska krama ihjäl honom och hans söta lillasyster under jul! Håller tummar dock att jag kan åka hem en sväng innan.


Lever på natten

Jag har verkligen förmågan att vända på dygnet. Jag ligger ännu i sängen, somnade kanske runt 6-7 imorse. Var uppe på toaletten runt 9 och var helt yr av trötthet.
Egentligen gör det kanske inget att jag lever på nätterna, men det känns lite trist..
Jag måste cykla till biblioteket och lämna en bok, är redan en dag försenad. Sen då?
Blir väl lite plugg inatt igen antar jag.


Heartbreak

Vi var på heartbreak igår, det var så sjukt mycket folk! Men det var bra musik och det är alltid kul att dansa där. Det har jag fastställt efter mina två ggr på stället.. Men, ett litet problem. Det ska vara 23 års gräns men igår kändes det som 16. Jag brukar inte ha nåt emot att det är 18, jag går hellre på hamnplats än munken, för att det är roligare folk där.
Men igår var det "fel" sorts folk helt enkelt. Och så är det faktiskt roligare att gå ut med vetskapen om att man kommer träffa människor man känner.

Mitt hår var helt perfekt igår! Lockade det som vanligt och sen tuperade jag längderna. Helt plötsligt fick jag mega mycket hår, tacka illusionens under!

Och så vill jag hem till Rasmus.


Ger upp

Nu ger jag upp.
Det spelar tydligen ingen roll hur mycket man försöker, det är inte meningen att det ska gå bra.


Kreativ

Eftersom jag är som mest kreativ på nätterna så blir det inte mycket bloggande av på dagarna. Jag sov bort hela kvällen, känns trist för det var massor jag ville se på tvn för en gångs skull. Nu ligger jag i sängen och ser på Beck.
Om några timmar ska jag upp och cykla på death row mot tentan. Jag ska bara klara den!

Matilda ska även hjälpa mig med bilen så att jag kan åka till Sthlm och hämta Fannie! Vi ska fredagsmysa och på lördag ska vi ut. Förhoppningsvis fira att jag klarat tentan..

Jag har bara gullisar i min familj, ska bli så galet mysigt att få träffa dem i jul!


Not much sleep

Jag kan inte sova, vill faktiskt inte ta någon sömntablett. Har ändå inget planerat imorgon så det gör inget om jag är vaken sent. Har räknat matte ikväll, det känns bra. Tänk att en lärare har lärt mig mer på två timmar än vad jag lärde mig av diverse lärare från år 1 till gymnasiet! Den här människan tappar inte humöret, han kan förklara på 109 olika sätt och han säger att jag kan! Fattar ni, jag kan!

Det blev även träning i 2,5 timme idag, klapp på axeln till mig! Först gym i 1,5 tim och sen pyramid spinning. Hade inte min favorit cykel idag, hamnade mitt under en spotlight så jag svettades meeeer än vanligt! Helt galet! Antar att fler kalorier försvann.
Ska försöka köra gym imorgon igen. Måste peppa upp mig inför tentan på fredag!


Så jävla godkänd

Klarade examinationen! Med fint feedback så känner jag mig nöjd! Vi får se sen exakt vilket betyg jag landar på, men så länge jag är godkänd så är jag glad.
Klockan 13 är det matte stuga!


Lång dag

Seminariet i hudik gick bra, blev diskussion åtminstone! Vilket är jättebra, även lite kul att se folk som inte kan ta just det, en diskussion. Det verkar som att det finns en mr know it all överallt, eller mrs (tant) i detta fall. Hur som helst, min grupp fick bra respons av läraren, även om han inte höll med om allt, vilket man inte måste, allt är en tolknings fråga. Hade man inte tyckt olika så skulle man aldrig få nya infallsvinklar.
Så godkända och färdiga med omvårdnadsinformatik är vi nu!

Imorgon är det klinisk examination, jag är inte nervös.. Än så länge. Ingen idé att vara nervös när man inte vet vad som väntar, vår kliniska adjunkt sa att vi inte behöver läsa på något innan, kom som vi är så löser det sig.

Efter min 1 timmas sömn inatt så var det inte så konstigt att jag somnade förut. Helt plötsligt somnade jag bara, sen vaknade jag och trodde att jag försovit mig till examinationen imorgon.
Hoppas jag kan få sova någorlunda klokt inatt, imorgon ska jag gymma och sen gå på yoga..


Hudik

Vi ska strax köra igång med omvårdnadsinformatiken här i hudiksvall. Ingen av oss har sovit bra inatt, jag somnade halv fem och får inga sömntabletter förrän tidigast onsdag. Ska vända upp och ner på lägenheten sen, kanske kan hitta några överblivna tabletter någonstans..

Matilda ser lurig ut idag.


As kul.

03.20, fantastiskt. Jag är ännu vaken och har gett upp tanken på att kunna vara utvilad när klockan ringer 05.30. Jag förstår inte varför jag har såna sömnproblem, men de är verkligen bevisat nu att jag behöver mina sömntabletter! Ska bli ett kääärt återseende i veckan. Läkare kan säga vad dom vill, men jag är en av många som behöver ha lite medicinsk hjälp för att kunna sova. Tydligen!


Att älska

Att inte kunna få känna, röra, inte kunna se, krama, ta på dig knäcker en. Jag VILL känna, röra, kunna se och ta på dig. Försöker komma ihåg hur du kändes, i mina drömmar är allt så verkligt, man vill inte vakna. Verkligheten är om möjligt ännu gråare än innan. Vad kan jag säga, jag saknar sönder mig efter dig. Desto längre tid det går, desto svårare blir det. Man börjar förstå att du inte kommer, men man vill inte acceptera. Går det ens?
Dom som säger att tiden läker alla sår vet inte vad dom pratar om, dom har aldrig älskat. Inte som vi.
Att äldre människor dör är livet, så ska det vara. Jag kommer vara ledsen när mina far och morföräldrar går bort, men jag vet att det är meningen, det är inte samma sak. Inte samma sorg och inte lika svårt att förstå. Inte för mig åtminstone..


Lördag

Jag somnade kanske runt fyra fem inatt, vilket innebär att jag egentligen inte vill gå upp. Det är så värdelöst att inte kunna somna och sova normalt.. På måndag morgon ska jag till hudik, så upp tidigt är vad som gäller, alltså ingen idé att lägga sig..
Jag måste få igång min äckel bil också, nu har även låset till min enda fungerande dörr pajat. Grattis till mig!
Kul lördag!


här är den!


Bitterfitta

Ska jag bli en jävla moral och tråkig bitter fitta för att göra min fredagkväll lite roligare?? Kanske, i sånna fall kan jag knalla ner en våning och be dem dämpa basen och sluta skrika! Fast.. Jag kan ju alltid ringa Securitas och säga att obehöriga är i byggnaden, jag ljuger nog inte.
Eller så inser jag fakta att jag är borta från fest-världen och vill inget hellre än att tillbringa helger med Rasmus ner krupen i soffan..

Jag är på dåligt humör för att jag vill hem, jag kan inte sova längre, så de där om att de gick så fantastiskt bra utan sömntabletter stämmer inte längre.
Och när jag väl somnar så drömmer jag om Robert, att han lever igen och att allt bara är en sjuk dröm.
Det värsta är inte att drömma om honom, det värsta är att man någon gång måste vakna. Jag tänker att när jag dör, så kommer det bara vara en förlängning av en sådan Robert dröm, då blir min verklighet att jag slipper lämna honom och vakna upp. Drömmen fortsätter i all tid och då kommer jag inte ens vara ledsen över att jag är död.

Så var inte ledsna när jag är borta, det kommer inte att gå någon nöd på mig.


...

Det är fredagkväll och jag sitter i "soffan" och ser på distraction. En sjuk frågesports tävling men helt ok att vila ögonen på.
Har faktiskt tränat idag, på gymmet vilket jag egentligen hatar, men mitt favorit pass blev inställt så jag hade inget val.. Så 1 1/2 tim blev det, mest armar eftersom det är mitt stora problem. Med betoning på stort!

Jag drömde om Robert inatt, igen..


Lyxfällan

Tror ni att fröken urelind-vahlgren kan lära sig nåt av att kika på lyxfällan?
Tveksamt, men jag försöker! Ska fortsätta läsa i kursboken efter programmet..
Imorgon ska jag upp bra tid, har aerobics vid halv tolv.


Trött

Såhär känner jag mig idag; lite sjuk, lite trött, lite bättre, lite sprallig..

Ska cykla till biblioteket snart och hämta en bok. Lika bra så att man får lite frisk luft. Sen ska jag nog läsa resten av dagen, jag har inte råd att köpa all kurslitteratur, så jag lånar hem och plöjer igenom i förväg.


skoldag

efter att ha haft flera dagar ledigt och nästan ruttnat så var det skola idag. jag somnade inte förrän efter 03.00 inatt men gick upp rätt tid ändå. vi började dagen med metodövningen Testa Testman. det gick fin fint, jag och jennifer lyckades att inte ta död på den redan så ganska döda dockan. eftermiddagen gick åt vid sveriges duktigaste mattelärare Ola, han har ett tålamod av stål och är galet pedagogisk. nästa fredag är det dags för nästa omgång i läkemedelsräkning, vi hinner ha en mattestuga till. då ska vi ha lite test-prov för att se vad vi inte förstår. imorgon förmiddag är det metodövning, antar att det gäller lite PVK och annat inför kliniska examinationen. nu måste jag skynda mig, ska iväg på intervall-spinning!

Gävle


RSS 2.0