jag glömmer aldrig

det var längesen jag skrev om mina känslor. men varje natt innan jag somnar så ligger jag och tänker på robert. tänker på hur allt blev som det blev, tänker på när jag kramade honom sista gången, tänker på hur han var, hur han såg ut när han drack oboy. tänker på hur viktig han var för mig, och jag hoppas att jag fyllde en funktion för honom med. allt mitt skällande på honom handlade egentligen bara om att jag ville att han skulle vara lycklig, men det kunde man ju inte säga! det hade varit jätte hemskt, tyckte man då. visa att man brydde sig skulle man ju inte göra.. men det gjorde jag, kanske lite för mycket. jag är så glad att vi inte grälande på hela sista året, att jag var den sista han pratade med i telefon och att den sista meningen jag fick höra var att han älskade mig. vi har gått igenom mycket han och jag, hade han fortfarade varit vid livet idag så hade vi haft den starkaste relationen någonsin. så har vi lilla isak, jag har alltid haft en lillebror, som jag fortfarande älskar mest av allt. men jag kan inte krama honom längre, då kommer lilla isak in. för honom älskar jag också jätte jätte mycket, och jag älskar att vara med honom. han får ta emot all den kärlek jag inte kan ge till robert längre. det är så otroligt mysigt när man får ha lilla isak i famnen och man känner att han känner sig trygg. när jag är med isak, vi brukar bada och sist tog jag med honom till min farmor och farfar där vi kikade på massa djur, det är då jag känner att jag också är redo för barn. inte just nu, för nu pluggar jag.. men OM det skulle hända så skulle inte hela världen falla samman, för jag är faktiskt redo. snart är det jul, högtider gillar vi inte. men vintern är mysig, man kan få krypa ihop sig under filtar med tända ljus. jag är glad att vi har jullov och att jag kan få komma hem till rasmus då. sitter och lyssnar på spotify, och av alla mina ca 1000 låtar så kommer Rötter. roberts sista låt han sjöng på midsommar, ödet?

...

Jag hatar att inte ha nåt att göra.. Snart ska jag cykla till skolan för att hämta en bok, sen är det spinning.. Men sen då? Jag är i stort sett klar med anamnesen och statusen till patientfallet, har mailat kursansvarige ang rykten om att man skulle åka ur utbildningen om man inte klarade nästa omtenta för läkemedelsräkningen. Det stämmer för övrigt inte.
Antar att jag kommer dega framför tvn ikväll med... Trist.


Bloody sunday

Har haft en myssöndag. Grått väder igen och jag har bara sett på film. Nu ikväll var jag ute på en promenad och sen solade jag. Imorgon är det ny vecka, träning och skola. Men jag har ingen skola förrän på onsdag, så tills dess ska jag träna och läsa på om anamnes och status, har svårt att komma ihåg alla underkategorier som tillhör vad..


Fiilm

Ska strax sätta på en film, krypa ner i sängen klokt och tända ljus. Jag har suttit på en stol hela kvällen och sprungit upp och ner till mögel stugan (läs tvätt). Konstigt att Gävles finaste studentlägenheter har en sån äcklig tvättstuga, dock så tror jag att det beror på folket som bor här. Deras mammor har troligen tvättat för dem hela deras liv innan. Rasmus sover nog redan för inte fick jag nåt gensvar på talkboxen.


Lockar

Jag vaknade med mycket lockar idag. Synd att dom inte kan ligga klokt eller är formbara!


.l.

Jävla blogg.se som förstör mina inlägg.


Nattgöra

Jag var super trött för några timmar sedan, vilket jag fortfarande är men jag kan inte sova.. Mådde illa förut och tyckte ganska synd om mig själv, ömkade mig lite för Fannie i telefon. Nu har jag ätit lite natt-glass med SATC.

Ser avsnittet med sjömännen där dom pratar om två kärlekar. Jag tror att man har tur om man lyckas hitta sin stora kärlek, man har bara en och det finns någon för alla. Dock så tror jag inte att alla hittar sin. Jag är säker på att jag hittat min, vi har gått igenom allt man borde få slippa och vi har gjort det tillsammans. Rasmus är min själsfrände! Nu spyr JB snart över detta kärleks prat. Men helt seriöst, jag älskar människorna i mitt liv. Ni må vara en liten skara, men ni är speciella. Hade jag inte haft er hade jag aldrig kunnat skratta igen efter att Robert försvann. Och även om jag ännu inte fått skratta sådär okontrollerat när tårarna rinner och det enda man tänker på är att inte kissa på sig... Så tror jag att när något är riktigt riktigt roligt, så kommer den dagen att komma igen.

Åh jag saknar lilla Isak!


Fredagsmys

Veckan har gått i rekordfart! Det har varit fullt upp och guud vad roligt det har varit!
Extra skönt att det är fredag och att vi lyckades bli plugg-fria i helgen. Kom hem från skolan runt 16.15 idag, vi började dagen med metodövning som även innehöll en presentation gjord av mig och min grupp. Efter det runt lunchtid sprang jag till biblioteket för att sammanställa våran rapport till omvårdnadsinformatiken tillsammans med Matilda och Isadora.

Jag har även varit på 75 min spinning och tränat armarna en sväng på gymet. Nu ligger jag nedkrupen i sängen och fryser, kallt som vanligt.
Jag är jätte nöjd med veckan som varit och så har jag bokat biljetter till mig och Rasmus! Vi ska på bio här i Gävle!


Halloween

Är det inte riktiga halloween i helgen? Inga skräckisar planerar på tvn, suuurt! Är det någon som vet?


Jag studerar

Har frusit hela dagen så mitt plugg har jag gjort i sängen. Ganska mysigt med tanke på att Gävle bjöd på ett dimmigt och grått väder idag. Kravlade mig ut runt 18 tiden, det var kvällsshopping på stan, alla butiker hade öppet till 21. Jag fyndade en mössa för 18 kr som igår kostade nästan 90kr. Köpte även ny duschcreme från favorit serien!

Så nu ska jag snart duscha och krypa ner i sängen, har redovisning imorgon så ska nog öva en gång till. Ska även försöka bli av med vårdinformatiken, hade varit skönt med en lugn helg utan böcker.. Vill bara träna och kanske traska lite på stan, kommer säkert vara bra filmer då det är halloween!


Coffeehouse by George

Unnar mig en fika på favvo stället i stan. Billigt och gott! Lite trist att fika ensam men det gör inget, nästa gång tar jag med mig datorn och pluggar lite kanske. Eller en bok att läsa!
Min bil har gett upp, så jag laddar för att cykla och storhandla.. Kul. Ikväll har jag intervall spinning.


snygg

såhär vill jag ha mitt hår! har önskat mig en tid vid frisören i present, har även önskat mig min favorit parfym PURE. kan vara en doft att dö för! men alltså, håret, tjejen! ge mig allt. håret och solbränna kan jag fixa åtminstone.

Fryser sönder

Det är svin kallt i min lägenhet, har jätte ont i fötterna och fingrarna. Imorse när jag åt frukost körde jag igång ugnen för att sen öppna luckan och ställa mig framför. Måste in på tradera för att leta duntofflor eller liknande.
Är även skit sur på mig själv som somnade en stund förut, missade träning plus att jag troligen störde min natt sömn..


Plugg

Vi har haft metodövning på förmiddagen. Vi har lekt med katetrar, övat på manligt och kvinnligt underliv! På fredag är det min grupp som ska redovisa om sår och omläggning.


Gävle

Kom i säkert förvar till Gävle, har köpt nödvändigheter på stan, varit på spinning och nu har jag städat. Älskar när det är nystädat! Helst ska det vara renbäddat i sängen också. Nu ska jag duscha och sen lägga mig i bädden. Hade gärna krupit ner vid Rasmus igen men vi ses igen om ca 3 veckor. Låååång tid men det klarar vi!

Förresten så är det fem dagar sedan ungefär sen jag slöt med den nya medicinen, har gått ner två (!!!) byxstorlekar, var nämligen inne på hm för att köpa "tjockis" byxor. Men icke!! Fick på mig mindre size än innan! Jag köpte inga jeans, kunde gå ut med ett leende istället!

Tror ni jag har saknat bruden här under eller???!!! Ni får även lite pics på min lya.


Tåg

Lekte rik och bokade ett tidigare tåg, som även går direkt till Gävle. Inga större stopp! Vääärt!


Hata Sthlm!

Jag ogillar Sthlm. Sitter på den dassiga terminalen och andas in dofter som svett, håriga gubbar och urin. Söt blandning. Önskar jag vore rik så att man kunde flyga till och från Gävle istället. Men nu går inte det. Kissnödig är jag också, big time.


Sista natten

Väntar på att pojkvännen ska krypa ned bredvid mig så att man kan få krypa ihop intill en varm kropp. Tidigt imorgon går båten, borde få stammis rabatt.. Vi har varit på bio med J & J, paranormal 3 blev det.

Det känns ändå helt ok att åka upp igen, jag har massor av plugg denna vecka + helg! Jag kommer inte hem igen förrän till jul, men rasse kommer upp till mig snart. Har inte ätit mina nya tabletter på fyra dagar nu, svullnaden i kroppen har faktiskt gått ner en aning. Ska ringa herr läkare imorgon. Nu kom mannen!!

Ja just det, de blev nyttigheter med Ica sallad ikväll!


Sömnlös

Ligger som vanligt sist vaken. Inget ovanligt i urelind-wahlgren familjen. Jag har fått ny medicin mot sömnbesvären, jag har gått upp i vikt av dem. Vilket jag hatar! Hej dålig självkänsla! Jag kan träna hur mycket jag vill för vikten kommer inte minska förrän jag kastar tabletterna. Viktökning och svullnad är en av de vanligaste biverkningarna, inte så schysst att ge såna tabletter till en tjej utan att säga nåt.. Men läkaren får en ny chans. Även rasse säger att jag gått upp i vikt. Då är det stopp! Så nu blir det hårdträning ( ännu mer ) och minskning på ALLT!


Powerwalk

Tog en powerwalk i höstrusket förut. Gick hamnbacken ner och började springa i en av backarna man hittar precis innan fängelsehotellet. Vägen tillbaka hem hittade jag en trappa jag sprang upp o ner i. Jag lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon.. Imorgon ska jag försöka pallra mig upp i tid o sen sätta mig på almedals biblioteket för lite plugg, sen hälsa på Linnea med barn och sen träna och pojkvänsmyyys!


G-night

Borde stänga av allt såsom tv och telefon. Ska upp tidigt imorgon igen och ha en heldag med plugg! Sen ska jag hem, och med hem menar jag Gotland. Har inte alls råd egentligen men vem orkar bry sig? Jag ska hem till Rasmus. Godnatt.


Sthlm

Första inlägget i bloggen med luren. Som för övrigt lätt ligger på andra plats i listan; bästa köpen 2011. Jag har varit i Sthlm sen igår. Fannie och skulle göra stan, vi gjorde mest Farsta med världens roligaste sällskap: Josephina! Äntligen träffade jag henne, år och dagar sen sist.. Kvällen slöt halv fem för två trötta och vingliga damer! Nu är jag på väg mot Gävle igen för några dagars intensivt pluggande! Igår var även första gången på flera år som jag inte hade löshår, utan helt naturlig i svallet! Nu ska bara ricin oljan kicka igång med.


torsdag



jag var på pyramid-spinning igår, det var riktigt kul och jobbigt!
idag har jag vilodag, sånt är tydligen halva träningen säger experterna.
vi lyssnar väl på dem då!

jag sitter på golvet och pluggar, samtidigt som lyxfällan rullar på trean.
kul att se att det går åt helvete för andra, då känns en egen misär inte så farlig.
jag har börjat med nutrilett smoothies, och även deras chokladsmak-dryck.
den är bara så sjukt god! så det är perfekt för mig!
jag ska inte bara dricka nutrilett, då smäller man iväg i vikt när det är dags för vanlig mat igen.
så det gäller att hålla en balans, ska bara hitta den.
det var längesen jag var sugen på mat, tycker inte om varm mat för tillfället.
och då är ju en kall chokladdryck perfekt.
får väl se om mamma kanske kan bjuda på någon "mamma-mat" när jag kommer hem nästa vecka.

imorgon har jag först lite dans vid lunch och sen har jag spinning på kvällen!
sitter fint en fredag, emellan där ska vi plugga järnet och packa inför sthlm på lördag.
då ska jag och fina F se på innebandy och sen skåla hela natten!


disciplin!



jag var superwoman igår som reste hela dagen, spinnade intensiv och sen tvättade.
idag har jag varit i skolan för att sedan däcka och sova över träning.
BRA!
inte ett dugg.
jag har bestämt för att gå ner i vikt, och jag ska lyckas!  vet inte hur bara.
motivation till träning är lite på vift, så jag måste hitta den igen.
har tänkt att jag ska börja simma, det är bra träning och jag hoppas att jag kan
få självdisciplin så att man kan simma långt.

så det enda jag ser överallt nu är fräscha smala tjejer och så mig, en blek lite halv rund svenne som
inte borde få stå naken framför spegeln.

lejonhjärta.



tänk att problemet kan vara att inte kunna leva utan varandra.
man vet att allt funkar sjukt bra tillsammans, men när man inte kan vara det så är det svårt.
dom här senaste dagarna har varit en enda dimma, jag har ändå varit på praktik och den är färdig nu.
och ikväll..ikväll åker jag hem.
det väntar en fining på hamnterminalen och sen ska vi åka hem.

lejonhjärta <3

RSS 2.0